Op zoek naar een thuiswerkbaan

Ik heb altijd 40 uur in de week gewerkt en vond dit nooit een probleem. Ik ben iemand die graag werkt en vind het leuk om samen te zijn met collega’s. Doordat mijn zoontje plotseling ziek werd, wilde ik graag meer tijd hebben om hem te verzorgen en samen met hem zijn. Mijn vrouw werkte ook volledig, maar het leek ons beter dat zij volledig zou blijven werken en dat ik op zoek zou gaan naar een thuiswerkbaan. Ik wilde graag vanaf huis kunnen werken en mijn eigen uren indelen. Via de website vacat vond ik verschillende interessante opties en ik werk nu sinds een paar weken vanaf thuis. Ik heb sinds ik ben afgestudeerd altijd 40 uur in de week gewerkt en heb dit altijd fijn gevonden. Werk is voor veel mensen erg belangrijk, omdat het voor geld zorgt, maar ook sociaal erg belangrijk is. Mijn vrouw heeft een paar jaar iets minder gewerkt toen onze zoon werd geboren, maar werkt al jaren weer een volle werkweek. Een paar maanden geleden kwamen wij erachter dat onze zoon ziek is en dat hij veel aandacht en verzorging nodig heeft. Mijn vrouw en ik bespraken wat wij het beste konden doen en besloten dat ik thuis zou blijven. Ik wil echter nog wel een inkomen hebben, daarom wilde ik op zoek gaan naar een thuiswerkbaan. Onze zoon heeft veel aandacht nodig, maar er zijn ook momenten dat hij moet slapen, of uitrusten en dan kan ik prima werken. Bovendien hebben wij veel kosten, omdat niet alle medicijnen volledig gedekt worden, daarom kunnen wij een extra salaris goed gebruiken. Ik hoopte een thuiswerkbaan te vinden, die gemakkelijk te combineren is met de zorg voor onze zoon en uitdagend is. Ik wilde liever niet de hele dag achter de telefoon zitten, maar als dat de enigste optie was, dan wilde ik het uitproberen.

Snel een interessante thuiswerkbaan gevonden

Op zoek naar een thuiswerkbaanVia Google zocht ik naar websites die banen aanboden die vanaf thuis te doen waren en vond een aantal websites. Vaak was het telefonische werk dat aangeboden werd, maar sommige websites hadden ook andere functies. Op de website vacat.nl vond ik diverse functies en ook een zeer interessante thuiswerkbaan als analist. Ik had hier veel ervaring in en dit leek mij een geschikte vacature. Ik zag dat het werk parttime was te doen en dat ik zelf mijn uren mocht indelen. Ik besloot om te reageren op deze thuiswerkbaan en stuurde mijn cv op. 

Begonnen met mijn nieuwe baan

Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie dat het bedrijf van de thuiswerkbaan mijn cv erg interessant vonden en werd uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek vond online plaats en ging erg goed. Een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik met de baan kon beginnen en was hier erg blij mee. De functie betaalt goed en is gemakkelijk te doen vanaf huis. Voor het vinden van een thuiswerkbaan raad ik vacat.nl aan.

  • Deze website heeft een groot aanbod aan openstaande functies
  • Ik vond hier een interessante functie
  • Ik kreeg snel reactie
  • Ik ben al begonnen met mijn werk vanaf huis