Een gezellige kerst met sfeervolle guirlandes

Met kerst is het natuurlijk een must om uw huis en voor- en/of achtertuin of bedrijf wat aan te kleden met kerstverlichting en kerstboom. De verlichting kunt u overal omheen wikkelen of overheen zetten, zo ook om guirlandes. Bij Kerstverlichting buiten kunt u verscheidene guirlandes met verlichting aanschaffen tegen een mooi prijsje. Kerstverlichting buiten is de nummer 1 webshop en kerstverlichting groothandel voor België en Nederland. U kunt er eenvoudig online kerstverlichting aanschaffen voor binnen en buiten, dat altijd op voorraad voor u klaarligt. 

Toepassingen van Guirlandes

Guirlandes zijn de ideale decoratie voor kerst om gevels, binnenruimtes en overspanningen een ouderwetse en gezellige sfeer te geven tijdens de feestdagen. Er zijn veel opties hoe u een guirlande kan gebruiken als kerstdecoratie. Zo kunt u een guirlande als slinger aan een plafond of aan de muur buiten uw huis hangen. U kunt zo ook de gevel van uw bedrijfspand of woonhuis van kerstgroen voorzien. Guirlandes zijn ook vaak te vinden als kerstdecoraties in winkelcentra, bijvoorbeeld in de etalages. Ook kunt u een guirlande combineren met kerstlampjes door er bijvoorbeeld zelf een slinger kerstlampjes omheen te wikkelen voor een nog gezelliger effect. Bij Kerstverlichting buiten kunt u echter kant en klare guirlandes met verlichting aanschaffen. De koppelbare guirlande met verlichting is vaak de keuze van professionele kerstverlichting installateurs en kerstdecoratie specialisten. De kerstlampjes zijn van professionele kwaliteit en zijn geschikt om zowel binnen als buiten gebruikt te worden. Zo kunt u met meerdere slingers bijvoorbeeld uw voordeur omlijsten. Het voordeel van deze kerstdecoratie is dat ze koppelbaar zijn. U kunt dus meerdere guirlandes op elkaar afstemmen om de ideale sfeer voor u te creëren. 

Guirlande kerstslingers

De guirlande kerstslingers van Kerstverlichting buiten zijn diepgroen van kleur en zijn voorzien van warm witte LED kerstlampjes en lijken sprekend op ouderwetse gloeilampjes. Elke 2 meter kerstguirlande met een doorsnede van 30 centimeter is voorzien van 266 volle dennentakken, 140 LED lampjes en koppelingen waarmee de guirlande aan een andere slinger kan worden gekoppeld. Dit koppelen is een groot voordeel, omdat er moeiteloos en veilig een lange slinger tot wel 20 meter kan worden gemaakt. Ze zijn dan op dezelfde startkabel aangesloten op een normaal 230 Volt stopcontact. Zo kunt u een hele winkelstraat of de gevel van een groot bedrijfspand eenvoudig versieren op maar een enkel stopcontact. De lampjes zijn koppelbaar door een professionele koppeling aan het uiteinde van de kerstlampjes waarop een afsluitdopje veilig vastgedraaid zit. U hoeft alleen maar het dopje los te draaien om er een volgende slinger aan te sluiten. Aan het uiteinde van de kerstslinger moet het dopje er wel opblijven zodat de guirlande waterdicht blijft. Door de LED lampjes en stevig rubberen kabel gaat een guirlande met verlichting lang mee en bespaart u veel energie.  

Hier is een rijtje met voordelen van de guirlandes van Kerstverlichting buiten:

  • De slingers zijn duurzaam en gaan langer mee
  • Ze zijn veilig en minder brandgevoelig
  • Ze zijn koppelbaar
  • De guirlandes hebben geen aanzicht verlies door de LED lampjes door het gebruik van warm wit licht. 

Als u uw huis of bedrijf van binnen en/of buiten een gezellige sfeer wil geven voor de feestdagen, dan is een guirlande met verlichting de ideale oplossing voor u. Neem dus snel eens een kijkje bij Kerstverlichting buiten voor een sfeervolle guirlande!