E-commerce software voor een goede integratie

Ongeveer acht jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen en verkocht in het begin alleen via mijn website. Door hard en veel te werken groeide het bedrijf snel, ik verkocht steeds meer producten en het duurde niet lang voordat ik personeel aannam. Zonder personeel kon ik het bedrijf niet zo snel verder laten groeien. Drie jaar geleden besloot ik om de eerste winkel te openen, nu hebben wij verschillende winkels door het hele land. Wij gebruikten de afgelopen jaren het platvorm Magento, maar konden hiermee niet de winkels en de website goed integreren. Als oplossing gebruiken wij nu de e-commerce software van novulo en dit was een goede keuze. Tegenwoordig is het niet meer zo moeilijk om een webshop te starten en producten online te verkopen, echter zijn er ook nog veel klanten die graag een winkel bezoeken. In de winkel kunnen zij de producten zien en vasthouden en gemakkelijk om advies van personeel vragen. Wij hadden veel klanten die eerst de winkel bezochten en daarna online onze producten kochten via de website, of andersom en dit wilde wij graag beter integreren. Hoewel wij gestart zijn met een website, is de website eigenlijk een verlengstuk van de winkels en wilden wij ze graag beter met elkaar verbinden. Dit konden wij doen met e-commerce software van novulo. Wij gebruikten al een aantal jaar een platvorm voor onze website, maar merkten dat het zeer lastig was om dit goed samen te laten werken met de winkels. Aangezien wij steeds meer de behoeften van onze klanten zagen voor een integratie van de website met de winkels, wilden wij dit graag beter met elkaar laten samenwerken. Met het platvorm kregen wij dit niet naar tevredenheid voor elkaar, waardoor wij uiteindelijk bij speciale e-commerce software uitkwamen.

novulo een specialist in e-commerce software

Online zocht ik naar oplossingen voor de integratie en kwam al snel uit bij novulo. Dit bedrijf heeft al veel grote klanten geholpen met speciale e-commerce software en leek ons ook een goede oplossing te kunnen bieden. Wij zijn wat kleiner dan een aantal van hun klanten, maar werden netjes en snel geholpen. Via de website hadden wij contact opgenomen met dit bedrijf, waarna wij een gesprek met een aantal medewerkers hadden. Zij gaven aan dat veel vergelijkbare bedrijven moeite hadden met de integratie van de website en de winkels en hadden hier speciale e-commerce software voor. Samen konden wij bespreken welke opties wij nodig hadden en wat de prijzen hiervoor waren. Wij waren zeer tevreden over de oplossingen, waarna wij besloten om bij hun de software af te nemen.

Een goede integratie

Wij werken nu een aantal maanden met de e-commerce software van novulo en zijn er zeer tevreden over. De winkels en website kunnen erg goed met elkaar communiceren en zijn echt een verlengstuk van elkaar geworden. Klanten waarderen dit zeer en hebben nu veel meer opties voor het ophalen en verzenden. Wij zijn erg tevreden over de e-commerce software van novulo en raden dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel grote bedrijven geholpen
  • Wij hadden een goed gesprek met een aantal medewerkers
  • Samen selecteerden wij de opties die wij nodig hadden
  • Wij zijn erg tevreden met de integratie en onze klanten ook