Opzoek naar werving en selectie voor ICT? Neem dan contact op met Aatop ICT!

Ben je opzoek naar nieuwe ICT professionals voor jouw team of bedrijf? Dan ben je in goede handen bij Aatop ICT. Wij verzorgen jarenlang de werving en selectie van ICT medewerkers en houden hierbij rekening met jouw bedrijf, het team en de bedrijfscultuur. Onze aanpak is direct en persoonlijk. We willen namelijk graag jouw team en bedrijf beter leren kennen, zodat we gericht kunnen beginnen met de werving en selectie van nieuwe kandidaten ICT. Door vooral de tijd te nemen en te kiezen voor een passende werkwijze, vinden wij de juiste ICT professional voor jullie team. Het is wellicht een proces dat iets meer vraagt wat betreft tijd, maar daardoor ook duurzame arbeidsrelaties oplevert. Brengt onze werving en selectie niet de juiste ICT medewerker op? Dan hoef je ons niets te betalen, wij werken namelijk op basis van no cure, no pay.

Werving en selectie ICT

Aatop ICT is ruim tien jaar ervaren specialist als het gaat om de werving en selectie van ICT professionals. Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om jouw nieuwe collega’s te werven. Door kenmerkende vacatures te schrijven, werken wij structureel al aan een filter voor de juiste kandidaten. Wij nemen daarbij de tijd om partijen beter te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een match van soft skills, hard skills en de bedrijfscultuur. Iemand kan namelijk perfect lijken voor de functie, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen de heersende bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze professionals begrijpen de ICT wereld als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. De werving en selectie ICT wordt gedaan vanuit vier vestigingen in Nederland, namelijk Amsterdam, Sliedrecht, Veenendaal en Zwolle.

Aatop ICT personeelsintermediair

Wij onderscheiden ons als Aatop ICT door onder andere onze transparantie communicatie. Duidelijke communicatie, zodat je altijd weet wat je van ons mag verwachten, dat is ons uitgangspunt. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid erg hoog in het vaandel. De mens staat bij ons centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte, openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. De bedrijfsvoering kenmerkt zich als betrokken en persoonlijk. Je krijgt bij ons één vaste contactpersoon, die zich verdiept in jouw bedrijf of organisatie. Gezamenlijk worden hard skills en soft skills besproken, zodat de vacature tevens passend bij de bedrijfscultuur, opgesteld kan worden. Duurzame relaties is waar wij bekend om staan. Je mag onze partners altijd bellen als referentie. Op deze wijze weet je zeker dat wij met onze werving en selectie ICT voor jou op een vriendelijke en efficiënte wijze opzoek gaan naar nieuwe ICT professionals die jullie team gaat versterken!

Voordelen werving en selectie ICT bij Aatop ICT:

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Efficiënt selecteren en werven
  • Professioneel en secuur
  • No cure no pay principe
  • Vier locaties in Nederland
  • Zeer uitgebreid netwerk
  • Een vaste contactpersoon
  • Betrokken, vriendelijk en oprecht
  • Duurzame arbeidsrelaties
  • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken

Ben je nog zoekende naar een partner voor de werving en selectie van jouw ICT vacatures? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT vindt jouw ICT medewerkers snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor advies of vragen: aatop-ict. Welke vacatures staan bij jullie open?